Raportet

 • Çmimet vjetore Pemë 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Perime 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Produktet e Qumështit 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Produktet e Mishit 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Drithëra 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Produkte Konsumi 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Pije alkoolike dhe joalkoolike 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Kategori blegtorale dhe ushqimi i tyre 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Farëra 2021

  Shkarko
 • Çmimet vjetore Fidane 2021

  Shkarko