Çmimet

Prishtina
Specë Origjina Çmimet
Padjegës (belladuka) Vendore 0.7
Import 0.7
Babure Vendore 0.25
Import 0.25
Te kuqë Vendore 0.3
Import 0.3
Djegës Vendore 0.8
Import 0.8
Prizreni
Specë Origjina Çmimet
Padjegës (belladuka) Vendore
Import
Babure Vendore
Import
Te kuqë Vendore
Import
Djegës Vendore
Import
Peja
Specë Origjina Çmimet
Padjegës (belladuka) Vendore
Import
Babure Vendore
Import
Te kuqë Vendore
Import
Djegës Vendore
Import
Gjakova
Specë Origjina Çmimet
Padjegës (belladuka) Vendore
Import
Babure Vendore
Import
Te kuqë Vendore
Import
Djegës Vendore
Import
Gjilani
Specë Origjina Çmimet
Padjegës (belladuka) Vendore
Import
Babure Vendore
Import
Te kuqë Vendore
Import
Djegës Vendore
Import
Mitrovice
Specë Origjina Çmimet
Padjegës (belladuka) Vendore
Import
Babure Vendore
Import
Te kuqë Vendore
Import
Djegës Vendore
Import
Ferizaj
Specë Origjina Çmimet
Padjegës (belladuka) Vendore 0.8
Import 0.8
Babure Vendore 0.3
Import 0.3
Te kuqë Vendore 0.4
Import 0.4
Djegës Vendore 0.8
Import 0.8
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta