Çmimet

Prishtina
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore
Import
Delishes i Artë Vendore
Import
Delishes i Kuq Vendore
Import
Jonagold Vendore
Import
Prizreni
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.3
Import 0.3
Delishes i Artë Vendore 0.3
Import 0.3
Delishes i Kuq Vendore 0.3
Import 0.3
Jonagold Vendore 0.3
Import 0.3
Peja
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Artë Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Kuq Vendore 0.5
Import 0.5
Jonagold Vendore 0.5
Import 0.5
Gjakova
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.4
Import 0.4
Delishes i Artë Vendore 0.4
Import 0.4
Delishes i Kuq Vendore 0.4
Import 0.4
Jonagold Vendore 0.4
Import 0.4
Gjilani
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Artë Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Kuq Vendore 0.5
Import 0.5
Jonagold Vendore 0.5
Import 0.5
Mitrovice
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.4
Import 0.4
Delishes i Artë Vendore 0.4
Import 0.4
Delishes i Kuq Vendore 0.4
Import 0.4
Jonagold Vendore 0.4
Import 0.4
Ferizaj
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.4
Import 0.4
Delishes i Artë Vendore 0.4
Import 0.4
Delishes i Kuq Vendore 0.4
Import 0.4
Jonagold Vendore 0.4
Import 0.4
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta