Çmimet

Prishtina
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0.14
Import 0.14
E kuqe Vendore 0.5
Import 0.5
Turshie Vendore 0.18
Import 0.18
Kineze Vendore
Import
Prizreni
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0.2
Import 0.2
E kuqe Vendore 0.5
Import 0.5
Turshie Vendore 0.2
Import 0.2
Kineze Vendore
Import
Peja
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0.3
Import 0.3
E kuqe Vendore 0.3
Import 0.3
Turshie Vendore 0.4
Import 0.4
Kineze Vendore
Import
Gjakova
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0.21
Import 0.21
E kuqe Vendore 0.5
Import 0.5
Turshie Vendore 0.3
Import 0.3
Kineze Vendore
Import
Gjilani
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0.2
Import 0.2
E kuqe Vendore 0.5
Import 0.5
Turshie Vendore 0.15
Import 0.15
Kineze Vendore
Import
Mitrovice
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0.25
Import 0.25
E kuqe Vendore 0.5
Import 0.5
Turshie Vendore 0.2
Import 0.2
Kineze Vendore
Import
Ferizaj
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0.15
Import 0.15
E kuqe Vendore 0.6
Import 0.6
Turshie Vendore 0.15
Import 0.15
Kineze Vendore
Import
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta