Çmimet

Prishtina
Vezë Origjina Çmimet
Cope (Tregu) Vendore 2.8
Import 2.8
Cope (Fshati) Vendore 6
Import 6
Prizreni
Vezë Origjina Çmimet
Cope (Tregu) Vendore 3
Import 3
Cope (Fshati) Vendore 7.5
Import 7.5
Peja
Vezë Origjina Çmimet
Cope (Tregu) Vendore 3
Import 3
Cope (Fshati) Vendore 6
Import 6
Gjakova
Vezë Origjina Çmimet
Cope (Tregu) Vendore 2.8
Import 2.8
Cope (Fshati) Vendore 6
Import 6
Gjilani
Vezë Origjina Çmimet
Cope (Tregu) Vendore 3
Import 3
Cope (Fshati) Vendore 7
Import 7
Mitrovice
Vezë Origjina Çmimet
Cope (Tregu) Vendore 2.59
Import 2.59
Cope (Fshati) Vendore 7
Import 7
Ferizaj
Vezë Origjina Çmimet
Cope (Tregu) Vendore 3
Import 3
Cope (Fshati) Vendore 7
Import 7
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta