Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “PRISHTINA 2019”

Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Qeverinë e Republikës së Kosovës prej datës 24-26 Prill 2019, do të organizojnë Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2019” i cili do të mbahet në Qendrën e Panaireve, fshati Bërnicë – Prishtinë, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë.

 

Panairi “Prishtina 2019”  do të mbahet në një hapësirë prej 6000m2 dhe është një manifestim tradicional ndërkombëtar në të cilin marrin pjesë ndërmarrjet nga Kosova, rajoni dhe më gjerë.

 

Paraqitja me kohë për pjesëmarrje në panair dhe rezervimi i shtandit do të mundësoi që ndërmarrja e juaj të jetë pjesëmarrëse në  manifestimin më të madh ekonomik që organizohet në Kosovë.