Çmimet

Prishtina
Qepë Origjina Çmimet
Zakonshme Vendore 0.25
Import 0.25
E kuqe Vendore 0.5
Import 0.5
E bardhë Vendore 0.4
Import 0.4
Të reja Vendore 0.2
Import 0.2
Prizreni
Qepë Origjina Çmimet
Zakonshme Vendore 0.25
Import 0.25
E kuqe Vendore 0.6
Import 0.6
E bardhë Vendore 0.25
Import 0.25
Të reja Vendore 0.15
Import 0.15
Peja
Qepë Origjina Çmimet
Zakonshme Vendore 0.35
Import 0.35
E kuqe Vendore 0.5
Import 0.5
E bardhë Vendore 0.4
Import 0.4
Të reja Vendore 0.2
Import 0.2
Gjakova
Qepë Origjina Çmimet
Zakonshme Vendore 0.4
Import 0.4
E kuqe Vendore 0.6
Import 0.6
E bardhë Vendore 0.45
Import 0.45
Të reja Vendore 0.25
Import 0.25
Gjilani
Qepë Origjina Çmimet
Zakonshme Vendore 0.35
Import 0.35
E kuqe Vendore 0.6
Import 0.6
E bardhë Vendore 0.35
Import 0.35
Të reja Vendore 0.2
Import 0.2
Mitrovice
Qepë Origjina Çmimet
Zakonshme Vendore 0.4
Import 0.4
E kuqe Vendore 0.5
Import 0.5
E bardhë Vendore 0.5
Import 0.5
Të reja Vendore 0.2
Import 0.2
Ferizaj
Qepë Origjina Çmimet
Zakonshme Vendore 0.4
Import 0.4
E kuqe Vendore 0.7
Import 0.7
E bardhë Vendore 0.4
Import 0.4
Të reja Vendore 0.2
Import 0.2
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta