Çmimet

Prishtina
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0
Import 0
E kuqe Vendore 0
Import 0
Turshie Vendore 0
Import 0
Kineze Vendore
Import
Prizreni
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0
Import 0
E kuqe Vendore 0
Import 0
Turshie Vendore 0
Import 0
Kineze Vendore
Import
Peja
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0
Import 0
E kuqe Vendore 0
Import 0
Turshie Vendore 0
Import 0
Kineze Vendore 0
Import 0
Gjakova
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0
Import 0
E kuqe Vendore 0
Import 0
Turshie Vendore 0
Import 0
Kineze Vendore
Import
Gjilani
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0
Import 0
E kuqe Vendore 0
Import 0
Turshie Vendore 0
Import 0
Kineze Vendore 0
Import 0
Mitrovice
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0
Import 0
E kuqe Vendore 0
Import 0
Turshie Vendore 0
Import 0
Kineze Vendore
Import
Ferizaj
Lakër Origjina Çmimet
Sallatë Vendore 0
Import 0
E kuqe Vendore 0
Import 0
Turshie Vendore 0
Import 0
Kineze Vendore
Import
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta