Çmimet

Prishtina
Sallatë Origjina Çmimet
Gjelbërt (marullë) Vendore 0.4
Import 0.4
Radichio Vendore
Import
Ajsberg Vendore
Import
Panxhar(seklla) Vendore 1
Import 1
Prizreni
Sallatë Origjina Çmimet
Gjelbërt (marullë) Vendore 0.3
Import 0.3
Radichio Vendore
Import
Ajsberg Vendore 0
Import 0
Panxhar(seklla) Vendore
Import
Peja
Sallatë Origjina Çmimet
Gjelbërt (marullë) Vendore 0.5
Import 0.5
Radichio Vendore
Import
Ajsberg Vendore
Import
Panxhar(seklla) Vendore 1.2
Import 1.2
Gjakova
Sallatë Origjina Çmimet
Gjelbërt (marullë) Vendore 0.4
Import 0.4
Radichio Vendore
Import
Ajsberg Vendore
Import
Panxhar(seklla) Vendore 1.2
Import 1.2
Gjilani
Sallatë Origjina Çmimet
Gjelbërt (marullë) Vendore 0.4
Import 0.4
Radichio Vendore
Import
Ajsberg Vendore
Import
Panxhar(seklla) Vendore 1
Import 1
Mitrovice
Sallatë Origjina Çmimet
Gjelbërt (marullë) Vendore 0.4
Import 0.4
Radichio Vendore
Import
Ajsberg Vendore
Import
Panxhar(seklla) Vendore 1
Import 1
Ferizaj
Sallatë Origjina Çmimet
Gjelbërt (marullë) Vendore 0.4
Import 0.4
Radichio Vendore
Import
Ajsberg Vendore
Import
Panxhar(seklla) Vendore 1
Import 1
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta