Çmimet

Prishtina
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.6
Import 0.6
(Kocke) Vendore 0.9
Import 0.9
Fellini Vendore 2.9
Import 2.9
Sheqer Vendore 20
Import 20
Prizreni
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.45
Import 0.45
(Kocke) Vendore 0.7
Import 0.7
Fellini Vendore 2.4
Import 2.4
Sheqer Vendore 18
Import 18
Peja
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.55
Import 0.55
(Kocke) Vendore 0.8
Import 0.8
Fellini Vendore 2.5
Import 2.5
Sheqer Vendore 20
Import 20
Gjakova
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.6
Import 0.6
(Kocke) Vendore 1
Import 1
Fellini Vendore 2.7
Import 2.7
Sheqer Vendore 19
Import 19
Gjilani
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.6
Import 0.6
(Kocke) Vendore 0.7
Import 0.7
Fellini Vendore 2.2
Import 2.2
Sheqer Vendore 19
Import 19
Mitrovice
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.58
Import 0.58
(Kocke) Vendore 0.9
Import 0.9
Fellini Vendore 3
Import 3
Sheqer Vendore 22
Import 22
Ferizaj
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.5
Import 0.5
(Kocke) Vendore 0.7
Import 0.7
Fellini Vendore 1.85
Import 1.85
Sheqer Vendore 20
Import 20
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta