Çmimet

Prishtina
Miell Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.52
Import 0.52
Miell Misri Vendore 0.5
Import 0.5
Tip 400 (Fellini) Vendore 9
Import 9
Prizreni
Miell Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.55
Import 0.55
Miell Misri Vendore 0.5
Import 0.5
Tip 400 (Fellini) Vendore 10
Import 10
Peja
Miell Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.53
Import 0.53
Miell Misri Vendore 0.6
Import 0.6
Tip 400 (Fellini) Vendore 9
Import 9
Gjakova
Miell Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.53
Import 0.53
Miell Misri Vendore 0.6
Import 0.6
Tip 400 (Fellini) Vendore 8.5
Import 8.5
Gjilani
Miell Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.55
Import 0.55
Miell Misri Vendore 0.5
Import 0.5
Tip 400 (Fellini) Vendore 8.5
Import 8.5
Mitrovice
Miell Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.55
Import 0.55
Miell Misri Vendore 0.7
Import 0.7
Tip 400 (Fellini) Vendore 10
Import 10
Ferizaj
Miell Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.53
Import 0.53
Miell Misri Vendore 0.6
Import 0.6
Tip 400 (Fellini) Vendore 12
Import 12
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta