Çmimet

Prishtina
Djath Origjina Çmimet
Feta Vendore 3.65
Import 3.65
Magice Ice Vendore 2.69
Import 2.69
Buda Vendore
Import
Djathë lope pa yndyrë Vendore 1.5
Import 1.5
Prizreni
Djath Origjina Çmimet
Feta Vendore 2.65
Import 2.65
Magice Ice Vendore 3.6
Import 3.6
Buda Vendore
Import
Djathë lope pa yndyrë Vendore 1.5
Import 1.5
Peja
Djath Origjina Çmimet
Feta Vendore 2.73
Import 2.73
Magice Ice Vendore 3.64
Import 3.64
Buda Vendore
Import
Djathë lope pa yndyrë Vendore 2
Import 2
Gjakova
Djath Origjina Çmimet
Feta Vendore 2.8
Import 2.8
Magice Ice Vendore 3.65
Import 3.65
Buda Vendore
Import
Djathë lope pa yndyrë Vendore 1.5
Import 1.5
Gjilani
Djath Origjina Çmimet
Feta Vendore 2.65
Import 2.65
Magice Ice Vendore 2.78
Import 2.78
Buda Vendore
Import
Djathë lope pa yndyrë Vendore 1.5
Import 1.5
Mitrovice
Djath Origjina Çmimet
Feta Vendore
Import
Magice Ice Vendore
Import
Buda Vendore
Import
Djathë lope pa yndyrë Vendore
Import
Ferizaj
Djath Origjina Çmimet
Feta Vendore 2.87
Import 2.87
Magice Ice Vendore 3.65
Import 3.65
Buda Vendore
Import
Djathë lope pa yndyrë Vendore 1.5
Import 1.5
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta