Çmimet

Prishtina
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.58
Import 0.58
(Kocke) Vendore 0.61
Import 0.61
Agrokor Vendore 2.6
Import 2.6
Sheqer Vendore 19
Import 19
Prizreni
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.62
Import 0.62
(Kocke) Vendore 0.72
Import 0.72
Agrokor Vendore 2.7
Import 2.7
Sheqer Vendore
Import
Peja
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.62
Import 0.62
(Kocke) Vendore 0.73
Import 0.73
Agrokor Vendore 2.5
Import 2.5
Sheqer Vendore 17
Import 17
Gjakova
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.68
Import 0.68
(Kocke) Vendore 0.75
Import 0.75
Agrokor Vendore 2.8
Import 2.8
Sheqer Vendore 18
Import 18
Gjilani
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.62
Import 0.62
(Kocke) Vendore 0.73
Import 0.73
Agrokor Vendore 2.6
Import 2.6
Sheqer Vendore 18
Import 18
Mitrovice
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.65
Import 0.65
(Kocke) Vendore 0.79
Import 0.79
Agrokor Vendore 2.6
Import 2.6
Sheqer Vendore 18.5
Import 18.5
Ferizaj
Sheqer Origjina Çmimet
Agrokor Vendore 0.64
Import 0.64
(Kocke) Vendore 0.75
Import 0.75
Agrokor Vendore 2.8
Import 2.8
Sheqer Vendore 18
Import 18
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta