Çmimet

Prishtina
Krip Origjina Çmimet
Krip Vendore
Import
SO (Sol) Vendore
Import
I Trashë Vendore
Import
I Imët Vendore
Import
Prizreni
Krip Origjina Çmimet
Krip Vendore 0.27
Import 0.27
SO (Sol) Vendore
Import
I Trashë Vendore
Import
I Imët Vendore
Import
Peja
Krip Origjina Çmimet
Krip Vendore 0.25
Import 0.25
SO (Sol) Vendore
Import
I Trashë Vendore
Import
I Imët Vendore
Import
Gjakova
Krip Origjina Çmimet
Krip Vendore 0.29
Import 0.29
SO (Sol) Vendore
Import
I Trashë Vendore
Import
I Imët Vendore
Import
Gjilani
Krip Origjina Çmimet
Krip Vendore 0.3
Import 0.3
SO (Sol) Vendore
Import
I Trashë Vendore
Import
I Imët Vendore
Import
Mitrovice
Krip Origjina Çmimet
Krip Vendore 0.35
Import 0.35
SO (Sol) Vendore
Import
I Trashë Vendore
Import
I Imët Vendore
Import
Ferizaj
Krip Origjina Çmimet
Krip Vendore
Import
SO (Sol) Vendore
Import
I Trashë Vendore
Import
I Imët Vendore
Import
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta