Çmimet

Prishtina
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Artë Vendore 0.8
Import 0.8
Delishes i Kuq Vendore 0.8
Import 0.8
Jonagold Vendore 0.7
Import 0.7
Prizreni
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.4
Import 0.4
Delishes i Artë Vendore 0.6
Import 0.6
Delishes i Kuq Vendore 0.5
Import 0.5
Jonagold Vendore 0.5
Import 0.5
Peja
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.6
Import 0.6
Delishes i Artë Vendore 0.6
Import 0.6
Delishes i Kuq Vendore 0.6
Import 0.6
Jonagold Vendore 0.6
Import 0.6
Gjakova
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.6
Import 0.6
Delishes i Artë Vendore 0.6
Import 0.6
Delishes i Kuq Vendore 0.6
Import 0.6
Jonagold Vendore 0.7
Import 0.7
Gjilani
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Artë Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Kuq Vendore 0.5
Import 0.5
Jonagold Vendore 0.5
Import 0.5
Mitrovice
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Artë Vendore 0.5
Import 0.5
Delishes i Kuq Vendore 0.5
Import 0.5
Jonagold Vendore 0.5
Import 0.5
Ferizaj
Mollë Origjina Çmimet
Ajdaret Vendore 0.6
Import 0.6
Delishes i Artë Vendore 0.6
Import 0.6
Delishes i Kuq Vendore 0.6
Import 0.6
Jonagold Vendore 0.6
Import 0.6
më shumë
 
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
hapesire reklamuese
 
Së shpejti...
Së shpejti...
 

moti

moti

Kursi i valutes

valuta